Dom > Novice > Vsebine
Kaj so učinkov risbo stroja po energetsko varčevanje?
Sep 01, 2017

Kakšni so učinki risbo stroja po varčevanje z energijo?
Seveda, je dober način, da spremenite preoblikovanje, za risanje stroj, je najbolj nujno potrebno za preoblikovanje svoj energetsko varčne tehnologije. Učinek delovanja mehanske žice risanje stroj sam na podlagi izvajanja veliko preoblikovanje tehnologije, vendar ne vem kako učinkovito?
Trenutno tržišče žice risbo stroja poraba je malo veliko, tako je treba za ustrezno energetsko varčne tehnologije, ki se uporabljajo, pravi desetkrat, ugotovila, da največja značilnost žice risbo stroja je zaradi varčevanja z energijo za 55 %; in močno izboljšanje oskrbe električni transformator stopnjo, lahko namestite več opremi.
Drugič, hitrost žice risanje stroj je tudi učinkovito izboljšanje hitrosti z enakimi pogoji lahko potegnil več kot 3 do 4 svile, močno povečanje proizvodnje. Poleg tega obrata tudi znižal stroške za prezračevanje in hlajenje stroškov, izboljšanje okolja mesta proizvodnje.
Pomen žice risbo stroja v proizvodnem procesu does ne potreba v obstati naglasiti še, ampak pregled pred uporabo stvari treba poudariti še enkrat, k nadaljnji poglobitvi vtis ljudi glede tega, ki lahko zmanjša stopnja neuspeha Risanje stroj.
Pregled enega od vsebine na tla, se prepričajte, za zagotovitev, da žice risanje stroj električne opreme je dobro ozemljitev za uporabo, da se prepreči električnega udara nesreče. Sledi maziva, pravočasno dodati zmanjšate obrabo risbe strojnih delov. Med operacijo, strogo prepoveduje osebje brezplačno na dotik ročnega kolesa, ročaj in električni gumbe, da bi se izognili nesreč; in tabeli ni dovoljeno postaviti orodja in druge predmete, da ne vpliva na uporabo stroja.
Ob zagonu kolesa, nihče ne more stati pred kolo, sicer lahko pride do nesreče. Poleg tega stroja, ki jih kolo ščit, pas zaščitni ovitek in druge varnostne naprave mora biti nepoškodovana, in ne da odstraniti.
Risanje stroj se pogosto uporablja Procesna oprema, ki je kombinacija številnih komponent natančnost, z napredkom tehnologije in funkcionalno izboljšanje, risanje stroj za polje je tudi nenehno širi. Da bi dobili dober učinek risanje, proizvodnega procesa mora nadzorovati svoje odnose z prazna spremenljivka, ki vsebuje določene vsebine?
Če razmerje med risanje proces in nadzorovano spremenljivke kot podlaga, nato risanje stroj lahko razdelimo v dve vrsti vrsto kontrolnika, eno je neposredno indikator kontrole, ni neposredno indeks kontrolnik. T.i. neposredni indikator kontrole, se nanaša na AI-nadzorovanih spremenljivke same potrebo po nadzoru proces kazalnikov; ampak dejansko zaradi različnih omejitev ne neposredno dobimo, torej le posredni nadzor.
Ni važno kateri strani, imajo neposreden vpliv na delovanje risbe stroj, tako pomembno razmerje med njima je nedvomna. Kot uporabnik od nas, smo tudi se tega zaveda in okrepiti našo pozornost na to.
Praksa nam pove, da risanje stroj, risanje hitrosti in sile pull izboljšati ne ob istem času, v izboljšanje naprave, ki delujejo hitrost, pull sile se zniža. Zakaj je takšno stanje? Xiao Bian za vsakogar, da analizira razloge.
Črhniti koren besede, ker hitrost risbo stroja ob istem času, mazanje pogoji so bili tudi boljše, s tem zmanjšanje koeficienta trenja, tako za premagovanje zunanjih trenja in dodatne strižne deformacije zahteva sile se tudi zniža, kar bo risanje sile has tudi been zmanjšati. V dejstvo, ta način, ali dobro, vsaj risanje stroj varnostni sistem bo veliko izboljšanje.
Vendar risanje stroj, risanje hitrost ne more biti previsoke, drugače naprava začne trenutek žice je preprosto pull off, tudi če želite uporabljati risba stroj za visoke hitrosti, je tudi Bodite pozorni za konfiguriranje naprave za nadzor ustrezne hitrosti, in zagotoviti, da delovanje proces enakomeren pospešek za zagotovitev, da lahko risarske operacije izvajajo običajno.