Dom > Novice > Vsebine
Te so povezane z risbo stroja
Sep 11, 2017

Te so povezane z risbo stroja
Običajno risanje stroj se vedno uporablja za dolgotrajno uporabo priprave predloga, zaradi svoje delo pri steni plesni bo vedno različnih žice močna erozija in trenja, ponavadi povzroči nekaj obrabo, običajno na vhodu materiala v nastanek majhen Kotanjo The če tam je kabel die prstan groove, pospešila obrabe predlogo, če ne pravočasno popravila, izguba bo še naprej povečevala, in potem bodo povečale težave popravila, resne besede bo prstan groove d eeper razpoke, popolnoma zdrobljen lomljeni ostanki.
Izogibati se to položaj, upravljavec mora temeljiti na obdanek lep izkušenj, za žico stroj risanje oprema, niz vzdrževanje standardne standarda. Med operacijo, ko predlogo je a rahlo obrabe, da se pravočasno poliranje, tako da predlogo je treba obnoviti v kratkem času v prvotno stanje poliranje in njeno luknjo velikosti ne bo veliko sprememb.
Za risanje stroj to strojne opreme je treba razumeti in razumeti, ne le zato, ker je glavni proizvod na mestu, ampak tudi v obdelovalni industriji, je tudi ena od pogosto rabljene opreme. Torej, bo potrebo po učenju. Torej, glede na to, in spredaj se je že začelo, potem naslednje, priporočamo, da še naprej gredo, tako da lahko tudi pospeši učenje hitrost izdelka.
1. risanje stroj v jermenico tipa risbo stroja in naravnost v žice risanje stroj, katere vrste prizadevanj? Pa tudi daleč pokrajina? Poleg tega je formula za izračun risanje stroj, posebej kaj?
Teh dveh problemov, zaradi, so strokovno, tako po žici risanje stroj proizvajalec Wuxi čeng Ling, podati natančnega odgovora.
Risanje stroj v jermenico tipa risbo stroja in naravnost v žico stroj risbo, v teh dveh žica risanje stroj, jermenico tipa žice risanje stroj je več napora, kot tudi naravnost v žico stroj risba iz province. Kot za risanje stroj formula za izračun, obstaja več, kot pripravo na izračunu formule in risanje na formuli s formulo. Zato mora temeljiti na izračun zahteve, izbrati ustrezno formulo za izračun, ni mogoče uporabiti brez razlikovanja.
2. risba stroj za eno uro potegnite koliko svile, kako ste štetje?
Risanje stroj, ki lahko potegnite nekaj ur svile, ki jih je izračunano ukrepe in metode za izvedbo predhodne ocene. Proizvajalcih žice risanje stroj Wuxi uvod, lahko izračuna obodu bobna oprijem, in nato izmerimo vlečno boben na minuto krogov, dobiš določeno vrednost, ga pomnožite s 60, lahko dobite stroj vsako uro število obrne, tako, za izračun dolžine risanje risbe stroj stroj, dobili natančne rezultate.
Te so povezane z risbo stroja, ob istem času, bomo vsi morali vedeti in čvrsto primite, ker so dejansko dela lahko pride do
1. cena tank risanje stroj
Vodni rezervoar risanje stroj, ravni cen, v vodo rezervoar risanje stroj proizvajalci čeng Ling zdi, predvsem z velikostjo žice, kot tudi risanje konfiguracijskih zahtev teh dveh odločiti. In obstaja več vrst vodo risanje stroj, tako da včasih, cena je tudi povezana z vrsto žice risanje stroj.
2. risba vodo risanje stroj
Risanje tank risanje stroj pri tem razumevanju vode tank risanje stroj proizvajalci, ki se lahko začnejo iz svoje opredelitve, da izvede v globino, tako da lahko imate temeljito in celovito razumevanje.
Rezervoar za vodo risanje stroj, ki na splošno je število vlečno glavo, s kombinacijo teh vlečno glavo v obliki neprekinjene proizvodnje opreme. Poleg tega je vlečno glavo, lahko doseže pull korak za korakom. Njene potegnite glavo pogona, je motor ali orodje polje za dokončanje.
Za nas, morate vedeti, da če obstajajo različne risanje način konfiguracije, potem hitrost risanja za vsako vlečno glavo je v neskladju, obstaja nekaj ustreznih sprememb. Ampak glede na merila, je, da isti, to je za vsak trenutek, materiala skozi matrice prostorninski pretok drugi, mora ostati nespremenjena.
Risanje risanje stroja poteka s pomočjo mehanske gredi. Prav tako vse svoje mehanske gredi poganja isti gredi. Tako po sinhronizacije in usklajevanja, moramo nadzor je dober.