Dom > Novice > Vsebine
Vloga električni valja v nacionalnem gospodarstvu
Nov 02, 2017

Vloga električni valja v nacionalnem gospodarstvu
Kot električni Roller je prednosti kompaktno konstrukcijo, velikega prenosa učinkovitost, nizka raven hrupa, dolgo življenjsko dobo, nemoteno delovanje, zanesljivo delovanje, dobro tesnjenje, majhen prostor, enostavna namestitev in vzdrževanje, in je primerna za delo a različnih težkih okoljskih pogojev, vključno z Wet, blatni, prah in več delovno okolje, tako doma in v tujini so bili široko uporabljeni v električni rudarstvo Roller, metalurgije, premog, prevoz, energijo, hrana, tobak, kemikalij, gradbenih materialov, pošta in telekomunikacije, letalstvo, kmetijstvo, gozdarstvo, tiskanje, poslovne in druge proizvodnje in gradnje. Električni valja se uporablja za proizvodnjo fiksne ali mobilne transportne trakove, ki na novo nastajajo vsako leto. Za vsakih 100m dolgo transporter, dva ali tako električni valjev se zahtevajo.
Z razvojem sodobne industrije, električni valja kot vožnjo valja je bilo pogosto uporablja v različnih proizvodnih linij v valjčni transporter in valjčni transporter, uporabljajo za prevoz kosov blaga. V dvajseto stoletje, 70 let kasneje, električni Roller uporabo razširitev zelo hitro. Na primer, koničastimi električni Roller spremeni valjčni transporter v prepir. Torej, letališča, pošta lahko uporabite za razvrščanje prtljage, paketov in drugega blaga. Obeh koncih premera majhnega premera, podobno obliko Daljnovidnost električni valja, se lahko uporabijo za prevoz hlodov gozd. Po posebej, lahko na navijanje žične vrvi, kabel in drugih upogljiv vrv, navijanje valja, in se lahko izvede v Roller visokotemperaturne materiale ali visoke temperature gredice. Nekatere posebne električni valji se lahko uporabijo kot odprtih roll med obdelavo kemičnih vlaken. Če spiralno rezilo je privarjeni valjasto telo Roller, lahek vijak transportne lahko tudi izvede. Poleg, dvema, tremi ali Brezstopenjski električni Roller je bilo pogosto uporablja v supermarketih in tehnološko intenzivnih izdelkov na proizvodni liniji. Izdelani ognjevarno električni valja se lahko uporabijo v vnetljivih, eksplozivnih okoljih. V zadnjih letih, so bili poskusi uporabiti Roller mikro-električni industriji potovalnih storitev. Na primer, hoteli, restavracije v čevelj čevljev, zavese in tako naprej. Skratka, z električni Roller design, nenehno izboljševanje tehnologije proizvodnje in nenehno izboljševanje proizvodnih materialov in uvedba visoko-tech, električni valj več in več pogosto uporabljajo, električni valja na vseh področjih v nacionalno gospodarstvo bolj pomembno vlogo v
S hitrim razvojem industrije, stroji, proizvodna industrija je razvil z Skoke in meje, enako kot eno pomembno jedro komponente dostavo Roller je tudi boljši razvoj, vendar tržne cene več izdelkov razlikujejo široko, nato na koncu vplivajo na dostavo valja cena dejavniki kaj?
1, različnih modelov za razliko v ceni izdelka
Valjčni spreminjajo široko med znamkami, tudi za isto blagovno znamko različnih vrst valja Roller zaradi zasnovo, in nato izbor materialov v proizvodnem procesu, učinkovitost izdelka se razlikuje tako izdelek med različnimi modeli razlika v ceni je tudi super, to je neizogibna posledica.
2, uvoženih blagovnih znamk in domačih blagovnih znamk med razliko v ceni
Rečeno je, da cena valja je bistveno višja od domače izdelke, in cena je očitno višja od domače izdelke. In nekateri celo razlika večkrat.
3, različnih dostave Roller čisto vpliv
Enako prevoz Roller različnih znamk izdelkov cene razlikujejo, zlasti high-end blagovne znamke izdelkov in razlika v ceni navadne majhne blagovne znamke izdelka je super, razlog za to, ker nekatere od velikih blagovnih znamk izdelkov več kakovost izvedbe v končni analizi lahko zagotovi ta podjetja po letih ostra konkurenca na trgu je dragocen kopičenje bogastva, tako osvojil konkurenčnost nadgradnjo, medtem ko je cena izdelka z izdelka naložba je tudi nenehno dvig cena.
Razumela dejavnike, ki vplivajo na zagotavljanje Roller cene smo lahko preprosto izdelka ne kupujejo cena, ampak iz naše dejanskih potreb odločijo za ceno več zaščita proizvodov primerne kakovosti.