Dom > Novice > Vsebine
Razmerje med hitrost za risanje in risanje veljavnosti kontinuirano litje stroj je analizirati
Aug 18, 2017

Razmerje med hitrost za risanje in risanje veljavnosti stalno litje stroj je analizirati
Praksa nam pove, da stalno litje stroj, risanje hitrost in vlečno silo ni mogoče izboljšati ob istem času, v izboljšanje opreme delovne hitrosti, sile pull se zniža. Zakaj je takšno stanje? Xiao Bian za vsakogar, da analizira razloge.
Pravi vzrok, ker stalno litje stroj hitrost poveča ob istem času, mazanje pogoji so tudi izboljšala, s čimer se zmanjša koeficient trenja, tako za premagovanje zunanjih trenja in dodatne strižne deformacije bo zmanjša potrebne sile, da pull sile tudi zmanjša. Dejstvo je, ta način, ali dobro, vsaj stalno kolesa varnostni sistem bo izboljšal veliko.
Vendar stalno litje stroj, risanje hitrost ne more biti previsoke, drugače naprava začne trenutek žice je enostavno potegnil off, tudi če ga želite uporabiti za visoke hitrosti stalno Casting Machine, to bi moral paziti nastaviti ustrezne hitrosti nadzor nad napravo in zagotavljanje delovanja procesa enakomeren pospešek za zagotovitev, da lahko risarske operacije izvajajo običajno.
Pomen stalno litje stroj v proizvodnem procesu ni treba ponovno poudariti, pa za uporabo pregleda pred stvari znova poudaril, da dodatno okrepitev ljudi vtis o tem, kar lahko zmanjša stopnja neuspeha Kontinuirano litje stroj.
Pregled enega od vsebine na tla, se prepričajte, da se zagotovi, da kolesa električna oprema je dobro ozemljitev, v primeru uporabe, da se prepreči električnega udara. Sledi maziva, in pravočasno dodatki pomagajo zmanjšati obrabo delov kolesa. Med operacijo, strogo prepoveduje osebje brezplačno na dotik ročnega kolesa, ročaj in električni gumbov, da se izognejo nesrečam; in tabeli ni dovoljeno postaviti orodja in druge predmete, da ne vpliva na uporabo stroja.
Ob zagonu kolesa, nihče ne more stati pred kolo, sicer lahko pride do nesreče. Poleg tega stroja, ki jih kolo ščit, pas zaščitni ovitek in druge varnostne naprave mora biti nepoškodovana, in ne da odstraniti.
Ko predmet je vibracije, ko bo zvok, če zvok vpliva naše počitek in delo se imenuje hrupa. V bistvu, ko industrijska proizvodnja ali promet, ne bo hrupa, ki je pravzaprav neke vrste onesnaževanja. Ko delujemo kolesa v risanje rastlin, hrup, ki ga proizvaja je zelo velika, tako zdravje upravljavec je tudi velik vpliv. Kadar orodje je v gibanju, se prikaže zob hrupa, je tudi stalno litje stroj največji vir hrupa, površini prijemov ali orodja, ki imajo zelo velika razlika v skupščini, kadar je mogoče, da jim v pogonu, ko ni veliko hrupa v pojavijo. Moramo prilagoditi njegovo orodje vrzel, tako, da njegovo orodje mazanje.
Kolesa v potreba po ogrevanju, je uporaba ogrevanje obroč za ogrevanje, ta način precej moči, segrevanjem je to: najprej, ogrevanje ring potreba svoje prvo kuge, potem bo stalno litje stroj sod, nato pa v proces prenosa toplote za prenos toplote neizogibno treba delu izgube toplote, izguba toplote je dejansko izguba energije.
Poleg tega bo v zraku, ki ustreza zapravljanje energije, stalno litje stroj samo toplote na tem področju del izgube blizu zapravil ker zunanji površini obroča ogrevanje je prepričan, da pridejo v stik z zrakom, nato, da je del toplote ly 40 odstotkov električne energije, da bi se izognili tej situaciji, lahko uporabimo proizvod, imenovan elektromagnetno grelniki, dokler površina kolesa sod oviti v plast izolacije bombaža, in nato Plus plast tuljave elektromagnetnih ogrevanje, moč, elektromagnetne tuljavo prikaže elektromagnetne indukcije, sod bo samodejno toplote, zaradi prisotnosti izolacija bombaž temperatura ne bo razširila v zrak, moč je tako zaščititi, v primerjavi z ogrevanje ring, elektromagnetno grelniki lahko shranite vsaj 30 % električne energije, zelo Shrani in stroškovno učinkovito, ogrevanje hitrost je zelo dobro, je trenutno najboljše delo, kontinuirano litje partnerja.