Dom > Novice > Vsebine
Vsebino nadzorovano spremenljivke v proizvodnem procesu risbo stroja
Jun 22, 2017

Vsebino nadzorovano spremenljivke v proizvodnem procesu risbo stroja
Risanje stroj se pogosto uporablja Procesna oprema, ki je kombinacija številnih komponent natančnost, z napredkom tehnologije in funkcionalno izboljšanje, risanje stroj za polje je tudi nenehno širi. Da bi dobili dober učinek risanje, proizvodnega procesa mora nadzorovati svoje odnose z prazna spremenljivka, ki vsebuje določene vsebine?

Če razmerje med risanje proces in nadzorovano spremenljivke kot podlaga, nato risanje stroj lahko razdelimo v dve vrsti vrsto kontrolnika, eno je neposredno indikator kontrole, ni neposredno indeks kontrolnik. T.i. neposredni indeks nadzor, se nanaša na AI-nadzorovanih spremenljivke same potrebo po nadzoru proces kazalnikov; ampak dejansko zaradi različnih omejitev ne neposredno dobimo, torej le posredni nadzor.
Ni važno kateri strani, imajo neposreden vpliv na delovanje risbe stroj, tako pomembno razmerje med njima je nedvomna. Kot uporabnik od nas, smo tudi se tega zaveda in okrepiti našo pozornost na to.
Praksa nam pove, da risanje stroj, risanje hitrosti in sile pull izboljšati ne ob istem času, v izboljšanje naprave, ki delujejo hitrost, pull sile se zniža. Zakaj je takšno stanje? Xiao Bian za vsakogar, da analizira razloge.
Črhniti koren besede, ker hitrost risbo stroja ob istem času, mazanje pogoji so bili tudi boljše, s tem zmanjšanje koeficienta trenja, tako za premagovanje zunanjih trenja in dodatne strižne deformacije zahteva sile se tudi zniža, kar bo risanje sile has tudi been zmanjšati. V dejstvo, ta način, ali dobro, vsaj risanje stroj varnosti bo izboljšalo veliko sistem.
Vendar risanje stroj, risanje hitrost ne more biti previsoke, drugače naprava začne trenutek žice je preprosto pull off, tudi če želite uporabljati risba stroj za visoke hitrosti, je tudi Bodite pozorni za konfiguriranje naprave za nadzor ustrezne hitrosti, in zagotoviti, da delovanje proces enakomeren pospešek za zagotovitev, da lahko risarske operacije izvajajo običajno.
Različne vrste risanje stroj ima svoje prednosti, moramo naučiti, da bi se izognili slabosti da bi njegove prednosti dati polno igra bolj suho žico stroj risbo, najbolj uglednih prednosti vode s cisternami risanje stroj predvsem v mazanje in hlajenje, je lahko vredno visoko kvalitetnih izdelkov dobre kakovosti.
Skozi celoten proizvodni proces, lahko najdete, je ker vodo risanje stroj, potegnite večkrat za dobro uporabo vpliva, in to je najbolj primerno opremo za pripravo lep premer, visoke trdnosti žice razlogov je
Razume se, da prejšnje vodo risanje stroj svoje risanje prelaz je ponavadi 18 do 22 krat, z uporabnikom za izboljšanje zahtev žice, ta cesta je dolžan ne boste mogli prilagoditi proizvodnjo visoko trdnostjo tanke žice , Kolikokrat je trend razvoja vodo risanje stroj. Tako povečanje tako postalo nujno premakniti, tako zdaj nekaj vodo risanje stroj dosegli 25 do 30 krat mimo