Dom > Novice > Vsebine
Tehnične zahteve za peč peč v grafit Die proizvodnje
Oct 11, 2017


Grafit Die v kovanje rastlinsko pridelavo, racionalno velikosti jeklenih ingot preden peč je treba svoje rafiniranja peč številka, jekla, gredice teže, velikosti in preverite kakovost površine, odstranite površinskih poškodb. Snemanje Lokacija peči, dejansko operacijo grafit Die proizvodnje zapisov.
Položaj jekla ingot, ki se uporabljajo v Die grafit določi glede peči, velikost dna, peči in velikost in težo ogrevan kalupov za določitev razdalje od steno peči, sprednji in zadnje stene gorilnika. Prepovedano je neposredno na površino kovine, grafit Die. Grafit umre uporabimo pri ogrevanju za kovanje. Višina rog ne sme biti nižji od višine peči v gorilnik. Premer ali strani dolžine manj kot 150mm grafit Die gredice ogrevanje ne morete uporabljati rog.
Grafit Die uporablja v peči v peč, preden Površinska temperatura je nižja od 400 ℃ imenuje hladno jeklo ingoti, 400-550 ℃ imenuje semi-vroče jekleni ingoti, višje od 500 ℃, imenovano vroče jekleni ingoti. Vroče in hladno jeklo kalupov (gredice) s peči, razmik med material mora biti večja od prazno premerom ali dolžino strani. Mora poskusiti izogniti vroče in hladno jeklo ingoti mešati s peči.
To je strogo prepovedano, da hladno jeklo ingoti (gredice) zraven ogrevan grafit prazne. Prepovedano je toplota kalupov (gredice) neposredno z dejansko temperaturo vretena pod 0 ℃. pregled kvalificirano vroče jekla ingot prevažajo grafit Die proizvodnje delavnico izogibati naravnost udarec mrzlega zraka, mora biti pravočasno peči, se ne zamude časa peči.
Temperatura začetnega kovanje grafit die je največja dovoljena ogrevanje temperatura surovine iz peči za ogrevanje. Grafit Die tovarne iz peči umakniti grafit Die prazno za kovanje pred predelavo, glede na velikost prazno, način prevoza grobo in razdalja med peči in kovanje opreme, hrapavosti več stopinj nekaj stopinj padca temperature. Zato, je pravi začetek kovanje temperatura nekoliko nižja, pred kovanje, grafit Die tovarne poskusiti zmanjšati grobo temperatura spusti.
Temperatura začetnega kovanje zlitine konstrukcijskega jekla in zlitin jekla za orodja je predvsem omejena z toplote in overcooling temperature. Prekomerno ogrevanje temperatura jekla je približno 100 do 150 ° C nižje od tališča in superheating temperatura je okoli 50 ° C nižja temperatura preveč pekoč. Zato temperatura začetnega kovanje jekla običajno treba nižje od tališča (ali pod temperaturo poševnica) 200 ° C.
Vsebnost ogljika je najbolj pomembno vpliva na zgornjo temperaturno jeklenih kovanje. Za ogljikovega jekla grafit umre, začetno kovanje temperatura zmanjša s povečanjem vsebnosti ogljika. Za zlitine konstrukcijskega jekla in zlitin jekla umre, običajno začetno kovanje temperatura zmanjša s povečanjem vsebnost ogljika več.
Prvotne strukture zrn kot oddanih je relativno stabilen in pregrevanje težnja je majhna. Zato je kovanje temperatura v ingot 20 ~ 30 ℃ višja od jekla gredice in jekla.
Tako imenovani pregrevanja, se nanaša na več kot temperature jekla ogrevanje, to hoteti predelki avstenita zrn hitre rasti pojav. Občutljivosti različnih jekla do pregrevanja je drugačen, mehko jeklo je manj občutljivi na pregrevanje, in legiranega jekla je enostavno pregreje, v toplotno občutljivo jekla, nikelj-kroma molibdenovega jekla je najpomembnejši.
Grafit Die pregrevanje in kemično sestavo, taljenje metode, kovanje temperatura toplotne deformacije, kovanje hitrosti ohlajanja in temperaturna homogenost v peči in drugih dejavnikov. Zaradi pregrevanja temperatura ali ogrevanje predolgo časa zaradi pregrevanja, čeprav kovanje deformacije se lahko razdelijo, pregrevanje groba zrna, vendar pogosto kovanje deformacije in deformacije enotna omejitev, grafit umre več resno pregrevanje, kovanje deformacije, je težko popolnoma odpraviti. Zato varno kovanje začetni temperaturi določiti za preprečevanje pregrevanja. Za kurjenje, saj kovanje ogrevanje temperatura je višja, jekla zrn je zelo velika, in kisikovih atomov ob vdorov meje zrn, oblikovanje mreže podobnih oksida in fusible oksid evetektične zmesi, tako da vezavo sile med na zrna močno oslabljen spremljani z toplotne deformacije je enostavno izdelavo cracking.