Dom > Novice > Vsebine
Natančnost zahteva priprave stroja v industriji stroj
Jul 07, 2017

Natančnost zahteva risbo stroja v industriji stroj

Jekla žice, za celotno povezavo žice risanje stroj, zahteva natančnost nadzora ne previsoka, večina žice risanje stroj, hranjenje operacij, ki jih poganja pogostost motoriziran, ampak so tudi del dvojno frekvenčno pretvorbo kontrolo žice risanje stroji, in celo neposredno skozi risanje povezavo nit napetosti osnutek pošlje žice risanje stroj, brez plača-off. Risba je najpomembnejši del stroja. Različne vrste kovinskih materialov, različnih sort svile in zahteve, risanje povezave so zelo različne, oblikovanje neposreden - tip risba stroj avtomatsko krmiljenje sistema. Hitrost žice, risanje proces določa učinkovitosti proizvodnje celotno risanje stroj in najtežjih del celotnega sistema. V vrstici segmenta, navadno že rabljen pregled technology je sinhroni nadzor in nadzor napetosti zavedati navijanje kovinskih izdelkov.

Naravnost naprej stroj risanje je eden od najbolj težko obvladovati v žici risanje stroj, ker je večstopenjski motornih in kovinsko žico se raztegne, je učinkovitost delovanja zelo visoko. Omogočajo žice, da zdrsne med plesni. Ob istem času, ima višje zahteve za sinhronizacijo motornih in hitro hitrost dinamična odzivnost. Žico risbo stroja se običajno uporablja za spreminjanje premer ali oblike žice skozi ploščo na krožnik, v premeru ali obliko. Žico se podmazani ob vstopu risanje die, in risanje plesni ima posebno hlajenje (običajno hlajenje z vodo, hladilni jopič). Zapiranje stroj zagotavlja moč.

Drsna kolo tip žice risanje stroj je niso drsni suho stalno risanje stroj integrabilna proge; V proces, jeklene žice in boben boben obodni smeri vzdolž obodni smeri tam je relativno drsna površja, površinske obrabe je relativno majhna in srednji eno kolutu začasno parkiranje, sledi bobna lahko boben še vedno odvisni od svojih proizvodov linijo dela za določen čas kot običajno. Model ima preprosto strukturo, priročno delovanje in vzdrževanje, nizki proizvodni stroški, žice risanje stroj ima določeno linijo izdelkov je številko ob istem času, jeklene žice na roll Jane, da ostanejo za dolgo časa, uporabne za boljše hlajenje iz jeklene žice. Vendar linijo roller je več, ne le povečala število žice upogibanje in boben izdelka, da jeklene žice v procesu črpanja vzdolž njene osi proizvajajo vzvratno, prizadeta imanentna kakovost jeklene žice in kvalitete površine.

Značilnosti valja vrsta žice risanje stroj ugotovijo, da je model primeren za jeklene žice in drugih žice, ki so primerni za risanje, majhne specifikacija, kakovost in moč. Dvojno kolutu žice risanje stroj je bil razvit na podlagi drsna kolo tip žice risanje stroj zaradi sukanje žice med pull škripec stroj. Ta stroj ima prednosti škripec risanje stroj, odpravlja sukanje pojav v procesu risanje jeklene žice in hladilni učinek jeklene žice na boben je bolje. Dvojno boben tip žice risanje stroj je enak kot škripec tip žice risanje stroj, in vodilno kolo je več, zlasti srednji žico vodnik kolesa med zgornji in spodnji boben, ki naredi žice, ki je podlaga za 180, ko prehaja skozi to. Upogibanje, da ni primeren za pripravo specifikacijo visoko visoki jeklene žice; Delovanje stroja ni kot udoben kot drseča kolo in rotacijski vztrajnosti brušenje obroča in žice kolo zgornje in spodnje bobna je zelo velika, ki omejuje povečanje črpanja hitrost. Žice risanje stroj pripada prehod stroj, ki je razvila valja vrsta žice risanje stroj za višje ravni žice risanje stroj. Je primeren za risanje in majhne velikosti jeklene žice. Da se izboljša kakovost jeklene žice in hitrost risanja, je tudi neke vrste niso drsni žice risanje stroj. Poenostavlja progo med vsako boben jeklene žice, jeklene žice v procesu črpanja ne torzija, aksialni in sprejetja uredbe dc motor, stepless hitrosti, lahko doseže širok spekter razširjeno področje izbora raztezek med boben, risanje Funkcija v najbolj razumno tekoče stanje dela. In zanke ustvari vlečenje ali povratne vlečenje za vsak valj posebej v procesu črpanja. V zanki napetosti in zanka nazaj pull črpanja, lahko risanje sila zmanjša, in podaljša življenjsko dobo die risbe in za zmanjšanje porabe lahko kinetično energijo zanko tip žice risanje stroj je neke vrste nadzor samodejno hitrosti stalno žice Risanje stroj, v teoriji, v jeklene žice stiskanja omejitve in stroj lahko sila parametre manjša, dokler celotni proces stiskanja je večja ali enaka stroj skupno kompresijsko razmerje, neke vrste tehnologije, za katero koli plesni vgradnjo stroj lahko samodejno prilagodi celoten proces za risanje. To je neke vrste naprednih žice risanje stroj, ki je primerna za visoke trdnosti žice in žice zlitine za majhna in srednje velika.