Dom > Novice > Vsebine
Kako se ukvarjajo z žico risbo stroja v proizvodnji
Jul 18, 2017Kako ste se ukvarjajo z žico risbo stroja v proizvodnji

Moramo vedeti naslednje dejavnike:

1. risanje die v kontinuirano proizvodnjo bo povečate premer risanje umre zaradi normalne obrabe.

2. zaradi je izginila tokom prileganjezačetnih trenutno v proizvodnji, trenutno je nenadoma visoka, in žarilno nitko je razčlenjena, močan tok, ki je potegnil ali mutiral med prileganjezačetnih.

3. zaradi problemov kakovosti različnih palic. V procesu proizvodnje, palico material je kakovost napako nepravilnosti, česar z žarilno nitko, ki se vleče narazen z vseh vrst nepredvidljivo napetosti v risanje deformacije. Ta položaj je manj verjetno, da pride, ko palico je dober.

Rešitev: Risanje stroj glede na različne palice, so izbrali različnih ujemanje sheme, ki nenehno groping v proizvodnji. Na primer pri proizvodnji načinu proizvodnje bakrena palica, pull 2.53 mm monofilament potrebe 8 žice risanje die in proizvodnjo enak zunanji premer monofilament, če uporabite tekoči pole, glede na zahteve v plesni vgradnjo en več kos model mostu; Pred proizvodnje, nastanek bakrene palice za popolnoma Samopreverjanje, ugotovila pomanjkljivosti kakovosti bakrene palice v času, v različnih razmerah je treba pravočasno našli fazo protiukrepov, ali zmanjša hitrost risanja, ali napako, to odstavka.

Nenehno opazujejo risbo prileganjezačetnih v proizvodnji električnih trenutno je normalno, risanje stroj, še posebej, ko šele začenja, s posebnim poudarkom na žarjenja trenutno spremembo, glede na spremembe v progovna hitrost prilagoditi velikost s prileganjezačetnih trenutne, tako naredi prileganjezačetnih trenutni postopoma povečala s povečanjem hitrosti žice, zagotoviti normalno delovanje opreme.

Verjamem, da tako dolgo, kot v dejanske proizvodnje od zgornjih točk, risanje stroj kakovosti bakrene žice, risanje izdelki in proizvodnja učinkovitosti bodo imeli različne stopnje, lahko hitreje in bolje za naslednji delovni postopek proizvodnje zagotoviti močno jamstvo.

Včasih se pogosto pojavljajo v procesu proizvodnje pojava zdrobljen žice, če zaradi obrabe in izdelovanje, risanje die velikosti območja večji, tako problem kot dolgo kot običajno, bodite pozorni na zaščito pred dopolnjuje pregled dela lahko reši preprosto . Lahko tudi ker trenutno ni stabilna, bo moral posvetiti pozornost annealing trenutno je stabilen, to bo stalno pozorni na v procesu proizvodnje, zlasti ob prvem zagonu, še posebej bodite pozorni na spremembe toka , v skladu z linijo prilagoditi trenutni velikosti vrnitev hitrost sprememb. Zadnji pogoj je le redko vidimo v proizvodnem procesu, ki je skoraj nonoccurrence, ki je kakovost materiala palico. Tako dolgo, kot je pravilno zaprt pri nakupu, tega problema ne bo problem.

Škripec risanje stroj v procesu črpanja, jeklene žice in boben, drum obodni smeri vzdolž boben obodni smeri tam je brez relativne drsna površina, površina bo proizvajajo obrabe, vendar obrabo je relativno majhna, in tudi če v procesu črpanja boben bo začasno parkiranje, sledi koluta ne vplivajo na, še vedno glede na količino linije izdelkov od sebe dela kot običajno, tako pripada nekakšen integrabilna non-slip line suha vrsta stalno žice risanje stroj. Ima prednosti preproste strukture, priročno delovanje in vzdrževanje, nizki proizvodni strošek prednosti, izkazala za hlajenje, tako koeficient v nekaterih izdelek linije, jeklene žico v kolutu ostati dolgo žico. Vendar preveč line kolesa bodo dodali žice upogibni frekvence, in enostavno narediti boben izdelka, v procesu črpanja lahko proizvajajo povratne na OS, vpliva na kakovost žico, zato je primeren za izdelavo srednjih in majhnih specifikacija samo , kakovost in moč niso visoko žice in druge kovinske žice.