Dom > Novice > Vsebine
Kontinuirano litje stroj tehnologija izboljšati in izpopolniti jedro Technology Breakthrough
Aug 09, 2017

Stalno litje stroj tehnologija izboljšati in izpopolniti jedro technology breakthrough
Pred kratkim organizirala Kitajska metalurških društvo kontinuirano litje jekla podružnice, Kitajsko Heavy Machinery Research Institute co-organizira 2013 kolesa oprema tehnologija in znanstveni napredek in lep akademske seminar tudi pritegnil v sočutje sodelujočih strokovnjakov. Na splošno je verjel, da je Kitajska trenutno stalno litje stroj opreme tehnološke inovacije in razvoj glavnih ciljev, ampak tudi jeklarski industriji prestrukturiranja, vzpenjajoč se zakleniti zmnožek povezave.
Po vstopu v 21. stoletju, je Kitajska kontinuirano litje jekla tehnologije močno izboljšala: plošča kolesa je bil razvit za ravne lok vrsta stalno litja stroj pod vodstvom modelov, kvadrat, krog, zerp stalno litja stroj je razvit za loka usmerjene modele; v tehnične vidike razviti za reševanje kakovosti gredice za plesni hidravlični vibracije in druge tehnologije izpostavi(jo) dinamično mehko zmanjšanje plošča notranje obvladovanje kakovosti tehnologije, plesni iz kalupa kot center plesni ekspertni sistem za dinamično dve hladne vode nadzor kot predstavnika plošča, hladilni sistem. Z načrtovanjem in izdelavo opreme za neprekinjeno Casting Machine, upravljanje proizvodnje tovarne stalno Casting Machine, razgradnje in nadzor indeks stabilnosti procesa proizvodnje, vzpostavitev in krepitev inovativen koncept, so v celoti pokaže hiter tehnološki ravni vnebohod. Ob istem času, v bližini stalno litje stroj tehnologijo je tudi dobra spodbujanju in uporabi.
V sedanjem trgu jekla je postal nasičen, stisnjeni znaten upad podjetniške učinkovitosti, slab pretok sredstev v okviru opreme stalno Casting Machine, obsega razvoj prostora. Kako naj gredo stalno litje strojno opremo tehnološke inovacije prihodnosti? V tem pogledu, Yang Ladao je izpopolnitev stalno litje stroj razvoj izdelkov na podlagi znanstvenih in tehnoloških inovacij, ampak tudi prihodnost opreme stalno Casting Machine, dolgoročne smeri razvoja.
Stalno litje strojno opremo, kako podpreti stalno litje strojno opremo tehnološke inovacije? Yang Ladao je odgovoril: "na splošno, je skozi dodelati za krepitev občutka kakovosti, vzpostaviti lep koncept, s strateškega vidika vzpostavimo je" kakovost preživetje je "koncept, kakovost ciljev padel v praksi.
Najprej, splošno zasnovo naprave za doseganje izboljšanja. Ker celotno zasnovo je prvi korak pri načrtovanju stalno Casting Machine, je temeljni projekt. Kot proizvodnega procesa, splošne tehnične konfiguracijo, konfiguracijo opreme in številna druga vprašanja v splošno zasnovo je treba rešiti najprej. Na primer, valjčni design je jedro celoten projekt, tako stalno litje stroj oprema tehnologija bo rafinirano valja design za bolj poglobljeno, bolj rafinirano vidike obravnave. Valjčni zasnova je sistematično projekt, ob upoštevanju veliko dejavnikov, vključno z, upoštevajoč ciklična plesni površinski nihanj, optimizacijo končne točke ravnalni pred stalno litje stroj zunaj dolžina loka. Lep design je dejansko proces valja roll optimizacijo načrta.
Drugič, za izboljšanje ravni proizvodnje, stabilna oprema izpopolnjevanje kakovosti. To je zato, ker stalno litje stroj oprema, varjenje struktura je relativno veliko, oprema, proizvodnja, namestitev, merjenje natančnosti zahteve so višje. Oprema za proizvodnjo naj bi okrepila tehnično usposabljanje različnih vrst osebja in celovito kakovost usposabljanja, strogo v skladu z tehnične risbe in načrtovanje tehnologije obdelave in proizvodnje; ustvariti je potrebno test in pogoji preskušanja, oprema tovarne, držijo različne teste in obširen predstava, testiranje, strogo v skladu z tehnične risbe in sprejem oris delo v tovarni, dobri proizvodni proces je zadnja ovira; izboljšanje splošne kakovosti menedžerjev, vzpostavitev različnih sistem upravljanja podjetja, jasno področja odgovornosti, strogo upravljanje postopkov, tako da proizvodnjo lep, sodoben.