Dom > Novice > Vsebine
Vzdrževanje neprekinjenega litja
Jun 15, 2017

Nenehno litje stroj vzdrževanje

Trenutno je Continuous Casting Machine navadno varjen na bazo, lahko neposredno na opremo na tleh lahko, uporabniki ni treba namestiti, zelo priročno. Glavni vzdrževalni in vzdrževalni ukrepi so naslednji:

1, maziva morajo vedno izpolnjevati olje, maziva za polnjenje z natrijevim kapljicami, vsak razred in olje ne sme biti manjši od dvakrat, v vrsto mazanja vsakih 20 dni v maslo enkrat, posoda za olje se maziva vsake tri mesece, da enkrat zamenja.

2, tesnilo gredi stenske plošče, mora temeljiti na uporabi obrabe, ustrezno prilagoditev ali zamenjavo tesnila.

3, pogosto preverite parne cevi in križišča, ni dovoljeno, da pušča pojav.

4, stroj naj bo v teku šest mesecev za popravilo, preverite občutljive dele in opravite ustrezno popravilo ali zamenjavo.

5, neprekinjeno litje stroj, nameščen po prvem čiščenje, dekontaminacijo in obrišite rjo neprepustno mast. Preverite mazalne točke in vbrizgajte mazalno olje (mast).

6, pred vožnjo preverite stopnjo napetosti napetosti jermena skozi nastavitvene vijake, da premaknete motor na ustrezno mesto.

7, preverite, ali so ohlapne pritrdilne elemente, parne cevi puščane, vezje in električna oprema so varni. Električni grelni sistem za stalno litje mora imeti ozemljitveno napravo.

8, preden bo testna naprava čista soba za 10-15 minut, da bo potekala, za potrditev normalnega delovanja stroja in nato v proizvodnjo. Običajno je nova strojna oprema (vključno z reduktorjem) zgodnja uporaba hrupa, ki je čas, da se naravno zmanjša.

8, mora biti uporaba parnega ogrevanja v cevovodu opremljena z varnostnim ventilom in merilnikom tlaka, tlak pare ne sme preseči poznavanja zahtev glede tlaka cilindra v mešalnem rezervoarju. 9, je treba pri uporabi obrnjene reže zmanjšati mešalno pulpo.

10, maziva morajo vedno polniti olje.

11, stenski pečat ne sme imeti pojava uhajanja surovin.

12, elastičnost pasu ustrezna, redna inšpekcijska prilagoditev ali zamenjava.

13 parni cevi ni dovoljeno uhajati, stroj mora biti zaprt, ko je ventil zaprt, in da se zagotovi varnost varnostnega ventila.