Dom > Novice > Vsebine
Ne moremo prezreti vzdrževanja moulderjev za risanje
Aug 18, 2017

Ne moremo prezreti vzdrževanja plesniškega stroja
Običajno je naprava za risanje vedno uporabljena za dolgotrajno uporabo risalne predloge, ker deluje, kadar je stenska pločevina vedno drugačna žica močne erozije in trenja, običajno povzroči obrabo, običajno v materialu, v mesto, kjer je nastajanje majhne vdolbine. Če obstaja žleb z žico, bo pospešil obrabo šablone, če ne bo pravočasno popravil, se bo izguba še naprej povečevala in nato znatno povečala težave pri popravilu, resne besede bodo prstan groove globlje razpoke, Popolnoma lomljeni zlomljeni ostanki.
Da bi se izognili takemu položaju, mora upravljavec temeljiti na vsakodnevnem delu dobre izkušnje, pri opremi z žičnimi stroji, nizu rednih vzdrževalnih standardov. Med operacijo, ko je predloga rahlo obrabljena, je pravočasno poliranje, tako da se lahko predlogo v kratkem času vrne v prvotno stanje poliranja, njegova velikost lukenj pa se ne bo bistveno spremenila.
Mehanska naprava, ki lahko zagotovi zelo natančno in gladko linearno hitrost, je pohvalno in risalna naprava je ena od naprav, katerih sistem je zelo zahteven za nadzor hitrosti.
Risalni stroj je pogosto uporabljena predelovalna oprema, ki je kombinacija številnih natančnih komponent, s tehničnim napredkom in funkcionalnim izboljšanjem, tudi risalni stroj za področje se nenehno širi. Da bi dobili dober učinek črpanja, mora proizvodni proces nadzirati svoj odnos s prazno spremenljivko, ki vsebuje določeno vsebino?
Če je razmerje med procesom risbe in nadzorovano spremenljivko kot osnovo, potem lahko risalni stroj razdelimo na dve vrsti kontrolnega tipa, eden je neposredni indikatorski nadzor, obstaja indirektni nadzor indeksa. Taka imenovana neposredna indeksna kontrola se nanaša na kontrolirano spremenljivko, sama mora nadzorovati kazalnike procesa; vendar dejansko zaradi različnih omejitev ni mogoče neposredno pridobiti, torej le posredni nadzor.
Ne glede na to, katera stran ima neposreden vpliv na delovanje Risalnega stroja, zato je pomemben odnos med njimi nedvomno. Kot uporabnik od nas se moramo zavedati tudi tega in okrepiti našo osredotočenost na to.
Seveda, je sprememba smeri sprememb, za žice risanje stroj, najbolj nujno potrebno spremeniti je svojo energijsko varčne tehnologije. V vplivu mehanske funkcije žice risalni stroj na podlagi izvajanja veliko preoblikovalne tehnologije, vendar ne vem, kako učinkovit?
Trenutno je začetek trženja žice za risanje stroja nekoliko velik, zato je po dejanskem poskusu, da se uporabi ustrezna tehnologija za varčevanje z energijo, ugotovila, da je največja lastnost žične risalne naprave varčevanje z energijo 55%; in močno izboljšati napajalnik transformatorja Degree, lahko namestite več proizvodne opreme.
Drugič, hitrost žice Drawing Machine za ogrevanje hitrosti je bila tudi učinkovito izboljšana, pod istimi pogoji je mogoče potegniti od 3 do 4 svile, močno povečala proizvodnjo. Poleg tega je obrat tudi zmanjšal stroške stroškov prezračevanja hlajenja, izboljšanje okolje proizvodnje na mestu.
Risalni stroj se pogosto uporablja v industrijskih aplikacijah, mehanski opremi, v dejanskem postopku delovanja, različni uporabniki za linijo zahtev so drugačni, zato je treba žično risalni stroj ciljati, da se ukvarjajo. V nadaljevanju je to znanje za pojasnilo, nam lahko pomagate bolje razumeti žično risalni stroj.
Prva je na obdelavi snežnega vzorca, ki je običajno za stransko cev, ker ima proces določeno stopnjo težavnosti, zato bo večina izbrala avtomatsko risalno pripravo. Ampak tudi na hitrosti stroja, pogostosti nihanja in tako naprej na barvo določb, sicer je linija enostavno izpolnjevati zahteve; Poleg tega je izbira brusnega materiala tudi zelo kritična, neposredno vpliva na snežni vzorec vizualnega in občutka učinka na tok Na primer, z risalno kolo ali najlonskim pasom več.