Steel rokav Za aluminijastih trakov valjarne Winder

1. Področje uporabe in Klasifikacija 1-1.Scope o Uporaba jih bodo uporabljali za levi in desni navijalec z aluminijastim trakom valjarne 1-2. Velikost: kot risanje 1-3 .Usage Pogoji Kot zahteva stranka 2. Benchmark, povezanih s pilotnega projekta 2-1. Trdota Inšpekcija tri točke pregled: ...

Opis


1. Področje uporabe in klasifikacije

1-1.Scope od Uporaba

Ti bodo uporabljeni za levi in desni navijalec aluminija trak valjarne

1-2. Velikost: kot risbe

1-3 .Usage Pogoji

Kot zahtevo kupca

2. Primerjalni Povezano s pilotnega projekta

2-1. trdota inšpekcija

Tri točke pregled: Z uporabo "Trdota Meter" ravnanje naprava pregled na enem in sredi tulca, in zbiranje podatkov za trikrat od vsake testne točke in jih primerjati s Theo ponovno tical vrednosti, nato pa ugotovi, če je usposobljen ali ne.

2-2. Velikost Inšpekcija

Z uporabo jekla meter, preverite Iz premer in dolžina, zbirajo podatke in se povprečje primerjati z therotical vrednosti.                   

Notranji Premer bo preveril uporabo znotraj um, in podatki se bodo zbirali za tri krat z vsakim testnim točke in jih primerjati z therotical vrednosti, bo natančnost branja je desetina.

3. Potrebne pogoje, in za zagotavljanje kakovosti

Material: Alu kovanega jekla

  Hrapavost: kot zahteva

Mehanske lastnosti: so zahteve

Ko je levo / desno Winder ustvarjanje napetosti, ne sme biti nobene deformacije, loma, ali manj notranjo / zunanjo moč in obrabo, ki vodijo k drsenju.

Dobavitelj mora predložiti načrte za proizvodnjo pred začetkom proizvodnega procesa, potem ko smo jo preverili, proizvodni proces ima lahko začetek. (3 Kopije: 1 kopija za vračanje, dva izvoda za hranjenje)

4. Pakiranje in transport

4- 1. Pakiranje: Vsak tulec mora biti v leseni škatli, morajo površina je bila obložena z maščobo oljem in prekrita s plastičnimi materiali v celoti zaradi zaščite pred rjavenje in površinsko korozijo.

4-2. Prevoz: Ali bi bilo treba zaščititi pred morebitno škodo in deformacij.

5. kakovost Ensurance

  smo   zagotovilo, jeklenega tulca izpolnjuje zahteve in z njimi povezane standarde, in mora zadovoljiti kupca z uporabo za 1 2 mesecev od datuma sprejetja.

6.Delivery čas

kot količina

7.payment

kot sporazum


Če potrebujete kovanega jekla rokav, dobrodošli v stik z nami preko e-pošte tedmachine@live.com

Sorodni izdelki

Povpraševanje